Kahvakuulaurheilun SM-kisoista jälleen mitali K4 Centerille

WP_20150919_051nkKuusamossa käytiin kahvakuulaurheilun long cyclen SM-kilpailut, joissa  K4 Center oli edustettuna kahden nostajan voimin. Kisalavoilla pitkään menestynyt Riikka Viiala osallistui mestaruussarjaan, jossa naiset nostivat 2x16kg kahvakuulia. Oma ennätys parani huimasti ja täyden kymmenminuuttisen aikana kuulat nousivatkin  56 kertaa. Tulos oikeutti hopeamitaliin yhdistetyssä -63kg painoluokassa.

Sarjan voitto meni Hyvinkään Ryhdin Minna Silvennoiselle 77 toistolla. Himmeimmän mitalin vei Lahden Gentain Minna Salokannel 49 toistolla. Huomion arvoista on, että sekä Riikka että kultamitalisti ovat -58kg sarjan nostajia.

Viialan valmentajanakin toimiva Tapio Tuomisto nosti amatöörisarjassa, jossa miehet nostivat 2x24kg kahvakuulia. Tapio käytti suoritukseensa kahdeksan minuuttia ja toistoja kertyi 47. Ennätystuloksellaan hän oli pronssimitalissa kiinni viime hetkiin asti ollen lopulta neljäs. Erän viimeisen puoliminuuttisen aikana Kuusamon Erä-Veikkojen Markku Torvinen nousi takamatkalta ohi kolmen toiston turvin. +85kg sarjan voitti Haapajärven karateseuran Jani Nurmenniemi 84 toistolla ja toiseksi ylsi Hyvinkään Ryhdin Henri Lahti 75 toistolla.