Riikka Viiala tempaisi MM-pronssia!

RiikkaMM3_2015_122841kwrK4 Centeriä edustava Riikka Viiala palasi kahvakuulaurheilun MM-kilpailuista Dublinista pronssimitalin kanssa. Tulos 172 tempausta 16kg kuulalla 10 minuutin aikarajassa on myös Viialan arvokilpailuennätys. -58kg sarjan voitto meni Yhdysvaltoihin ja kakkossija Norjaan selvin lukemin 203 ja 200. Pronssimitali tuli Suomeen täpärästi yhden toiston turvin neljänneksi sijoittuneeseen saksalaiseen verrattuna. Muut nostajat jäivät selvästi kauemmaksi palkintosijoista. Kaikkiaan sarjassa oli 19 osallistujaa Euroopasta ja Pohjois-Amerikasta sekä yksi Indonesiasta asti. Ennakkoon oli tiedossa, että menestyminen vaatii kovan tuloksen ja mitali tuli jopa hienoisena yllätyksenä kokeneelle kilpailijalle.

Suomen joukkueessa oli 27 nostajaa, kisojen kokonaisosallistujamäärän ollessa yli 550 kilpailijaa 36 maasta.